Søvnparalyse.

Det er så herlig hva folk vet. Og det er så merkelig hvordan ting skjærer seg med tanke på hvor perfekt kroppenene våre egentlig fungerer. Det var deilig å få en bekreftele på at gårsdagens hendelse ikke var mer enn det jeg mistenkte. At kroppen låste seg for drømmesøvn og at jeg våknet igjen på et ugunstig tidspunkt.

Det var også ganske spennende å finne ut at det mest sannsynlig er forbundet til søvneksperimentet mitt allikevel. Nuvel, sprø som jeg er, er dette noe jeg skal se om jeg klarer å lure frem på nytt.

Men, noen forskere mener at alle kommer til å oppleve dette en eller annen gang i løpet av livet, og forskere mener at nøkkelen for å komme så bra ut av det som mulig er å ha litt viten om hva som skjer. Her er noen lenker jeg anbefaler alle å ta en titt på.

http://no.wikipedia.org/wiki/S%C3%B8vnparalyse
http://www.sinnetshelse.no/artikler/soevnparalyse.html

9 kommentarer

Dyke.

17.mar.2010 kl.11:57

Sv; Hvorfor prøvde du den der søvntingen egentlig? Det høres jo bare fullstendig forstyrrende ut da O.o

KNIGHTS

17.mar.2010 kl.21:22

Vet du hva, jeg gruer meg faktisk. Jeg håper jeg aldri må gjennom det. Det er spesielt ille å tenke på at det finnes de som må gjennom dette hver bidige dag(natt).

Drømmegutten

17.mar.2010 kl.21:33

KNIGHTS: gjør som fyren sa: hvis du i det hele tatt rekker å tenke så langt: Begynn å telle. Jeg er ihvertfall glad for at jeg er såpass rolig til sinns at jeg ikke fikk panikk, selv om tanken slo meg at noe hadde slutta å funke. Det var ganske fælt bare det:/

Men ja, de som får de fæle hallisene daglig kan umulig ha det morro, men, host, Jarlum, host.

KNIGHTS

18.mar.2010 kl.12:17

Ja, det er greit vite hva man skal. Jeg er ikke sikker på hvordan jeg hadde reagert selv, i hvert fall ikke når jeg vet hva det er og hva jeg kan vente. Jeg lurer egentlig på om man er bevisst nok til å skjønne at man ikke drømmer(hvis man har forkunnskapene da) om man skulle hallisunere. Jeg håper det.

Haha

Drømmegutten

18.mar.2010 kl.18:52

KNIGHTS: ja, bare en måte å finne ut. Har man vanligvis forstyrra drømmer så tror jeg ikke du merker det engang og avfeier det som en drøm. Jeg er jo i en så heldig posisjon at jeg kan mye om søvn fra før og at jeg er nysgjerrig til en annen verden. Jeg var så fascinert og forundret over det som skjedde at jeg egentlig ikke klarte å bli forstyrret av tanken om jeg kanskje aldri fikk rørt på meg igjen. Får se hva som skjer neste gang jeg opplever det, tror det hadde vært litt festlig med hallisunasjon også :p

KNIGHTS

18.mar.2010 kl.19:09

Haha, nå er jeg litt nervøs av meg da! Jge blir helt forstyrra av drømmer, noen ganger har jeg vaåknet(fysisk) og trodd jeg er der jeg befinner meg i drømmen, men det har som regel gitt seg etter litt. Fortsatt skummelt though.

Nåvel, du får skrive om det om du noen gang skulle hallisunere :D

Drømmegutten

18.mar.2010 kl.19:11

KNIGHTS: Hehe, det er du ikke alene om. Gjett om jeg skal! Planen var å prøve å få til en drømmelogg med litt kontinuitet i også :D Hodet mitt har mange juveler på lur:p

KNIGHTS

19.mar.2010 kl.10:46

Haha, jeg gleder meg :D

Drømmegutten

19.mar.2010 kl.11:52

KNIGHTS: Den begynner faktisk å ta form allerede!

Skriv en ny kommentar

Drømmegutten

Drømmegutten

22, Oslo

Jeg heter da Trond og er antageligvis et av de mest frisinnede personene du kommer til å møte. Jeg har prøvd å sove flerfasisk siden 18. desember 09 og her kan du lese om min kamp og mitt liv med polyfasisk søvn, og tidvis andre frisinnede tanker og idéer.

Kategorier

Arkiv

hits