Dag 29

15. januar kl. 02:16
Nå har jeg levd på viljestyrke i 4 uker, og selv om jeg ikke er helt inne i polyfasisk søvnrytme så har jeg nok erfaringer med det nå til å kunne si: Jeg digger det! Jeg har fremdeles en dragning mot søvn på morgenkvisten, men jeg merker også dragninger mot søvn 2, 6 og 10, 14, 18 og 22. Det betyr at søvnmønsteret mitt har endret seg, og simplifiserer videre eksperimentering og tilpassing.

Idag fant jeg ut at jeg kan sove klokka åtte i steden for klokka ti og dermed pushe effektiv våkenhet til seks timer uten å bli trøtt. kjekt å vite come eksamen, men jeg finner ut om det vil funke sånn når søvnrytmen min er helt polyfasisk senere. Men, medaljen har også en bakside, Det er bakdeler med denne søvnrytmen jeg har oppdaget den siste uka. Lemmene mine "sovner" mye fortere, og prikkingen blir intens til det vonde, tunga mi slår seg ekstra mye i krøll når jeg snakker, øynene har fantombilder noen minutter etter at jeg våkner fordi de ikke får hvilt nok, drømmene er virkelig intense og jeg har ved flere anledninger bråvåknet for å forhindre eller bearbeide noe jeg trodde skjedde.

Det kanskje mest interessante er den psykiske påvirkningen. Jeg ser ikke automatisk forskjellen på imorgen eller igår lenger, ting som skjedde igår føles som om de skjedde for 3-4 dager siden ettersom jeg soft-resetter dagen hver gang jeg sover, mot en hard-reset for de som sover 8 timer. det vil si at jeg ikke har noe klart mentalt skille for når en dag slutter og når neste starter. Og som sagt, drømmene er intense, kombiner det med rutine og drømmer om rutinene, så skjønner dere at jeg begynner å slite til en viss grad med å skille mellom drøm og virkelighet. Det sykeste jeg har opplevd hittil var at jeg skulle legge meg kvart på ti en dag og så plutselig sitter jeg der med klokka i hånda 22:10 og lurer på om jeg egentlig hadde sovet.

det er mye mer å fortelle og jeg har en mistanke om at det er enda mer å oppdage, og dermed jeg ikke tenkt å avslutte prosjektet med det første

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Drømmegutten

Drømmegutten

22, Oslo

Jeg heter da Trond-Erik og er antageligvis et av de mest frisinnede personene du kommer til å møte. Jeg har prøvd å sove flerfasisk siden 18. desember 09 og her kan du lese om min kamp og mitt liv med polyfasisk søvn, og tidvis andre frisinnede tanker og idéer.

Kategorier

Arkiv

hits