Dag 18-25

5. januar 2010 kl. 14:45
Etter en del rot i sovinga rundt nyttårsaften (alhohol må tydeligvis begrenses veldig) ble jeg igjen satt tilbake veldig. Derfra fortsatte jeg som vanlig og drømmene er nå tilbake. Nå begynner skolen igjen imorgen, og det blir spennende å se om og hvordan ting fungerer i et virkelige liv.

Dag 19
6. januar 2010 kl. 10:21
Sove i 15 minutters pause mellom forelesninger: suksess! Er ikkef ullt så uthvilt som jeg hadde likt å være, selv om jeg våknet minuttet før alarmen som skulle vekke meg gikk, men det tror jeg kommer seg. Hadde vært spennende å se om jeg kan "programmere" om søvnmønsteret til 15 min i skoletiden (10 og 14) og ha vanlige 20 min resten eller kompenserefor det jeg taper på skolen med 2x 25 min lurer utenom.

Dag 25
11. januar 2010
Bursdagshelgen ble feiret som en bursdagshelg skal bli feiret. Flatfyll på Beitostølen fra tidlig fredag den 8.(den store dagen) til en gang på søndags morgen med en herlig og frisk (kanskje ikke helt) gjeng fra trinnet over. Og dette var noe jeg hadde venta på i spenning av flere grunner, deriblant selvfølgelig for hvordan dette skulle gå i forhold til soving. Da med fadesen på nyttårsaften etter to glass muserende friskt i minne.
Fredagen sov jeg som jeg skulle t.o.m. 14 blokka. Og så var det å begynne å drikke da jeg våkna. Mener å huske jeg prøvde å sove klokka 18, men at det ikke gikk. Festen gikk sin gang og jeg prøvde på nytt klokka 22, den gang også uten hell, som en følge av at festen var litt for godt i gang, jeg var litt for gira og ikke egentlig spesielt trøtt. 02 hoppa jeg over i god tro om at 06 blokka ville være redningen. Morgenkvisten kom, folk gikk og la seg, og etter å ha tømt den siste skvetten min la jeg meg óg, på gulvet vel og merke for å være sikker på  våkne når jeg skulle. det endte med at jeg lå med øya lukket i 20 minutter før jeg sto opp igjen og ryddet og vasket fellesområdet i hytta siden jeg allikevel ikke skulle sove og egentlig ikke var trøtt heller. Da jeg var ferdig satte jeg meg ned foran pc'en for å fordrive tid men rundt 8tiden ble øyelokka for tunge og jeg bestemte meg for at det var greit å sove litt i sofaen siden jeg ikke hadde sovet på mange blokker.

Jeg våknet et par timer senere til hånlig latter og mobbing for at jeg hadde sovet mer enn jeg skulle. Dro til butikken for å fylle på med drikke, prøvde å sove klokka 14 uten hell, og lot festen begynne igjen. Da jeg ikke fikk sove klokka 18 heller tenkte jeg at det var like greit å bare vente til jeg ble trøtt med å sove neste gang. Bildet mitt er tatt da det skjedde, en gang på natta. Før jeg ble vekket igjen til mer festligheter. Historien gjentok seg etter rydding og vasking at jeg våkna til latter etter å ha sovet mer enn jeg skulle igjen. På vei hjem fikk jeg endelig en 20 minutter i en særdeles spennende sittestilling.

Når jeg tenker på denne helga ville jeg trodd at jeg hadde feilet totalt med prosjektet mitt, men det utrolige er at da jeg kom hjem og var nazist mot meg selv for å holde rytmen så sovnet jeg rett inn i drømmeland på en mye bedre og ryddig måte enn før helgen. Om noe så hadde helgas uryddige rytme gjort alt bedre i forhold til soving.
Jeg trekker en forhastet slutning ved dette om at når det drikkes, så er det like greit å bare hoppe over de aller dårligst plasserte blokkene og sove ut litt på morran.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Drømmegutten

Drømmegutten

22, Oslo

Jeg heter da Trond-Erik og er antageligvis et av de mest frisinnede personene du kommer til å møte. Jeg har prøvd å sove flerfasisk siden 18. desember 09 og her kan du lese om min kamp og mitt liv med polyfasisk søvn, og tidvis andre frisinnede tanker og idéer.

Kategorier

Arkiv

hits