Dag 8-13

Dag 8:
25. desember 2009 kl. 07:21
Etter et par dager med ujevn soving våknet jeg nå sittende foran pc'en med skjermsparer på (satt til 15min) vet ikke hvor lenge jeg satt der og sov. Jeg prøver å presse meg inn i det sovemønsteret jeg opprinnelig skulle ha, men det er vanskelig å holde seg våken. Oversoving i tilvenningsfasen har den effekten og nå er jeg i en sirkel jeg må komme meg ut av.

Men det at jeg er konstant stuptrøtt betyr ihvertfall at jeg ikke har fått den REM søvnen hjernen vil ha, og det er i utgangspunktet bra (for prosjektet). Men det er ikke en hemmelighet at jeg er sliten av å være trøtt nå, et par bomturer med oversoving har gjort at jeg har gått mye lenger enn jeg egentlig burde før hjernen stiller seg om, og jeg tror at dette er et av grunnene til at jeg har sovet veldig ujevnt i det siste. Det kan hende jeg må tilbakestille prosjektet, men jeg liker ikke tanken på å ha gått en uke "søvnløs" til ingen nytte. Men foreløpig skal jeg holde kampen gående og perfeksjonere rutiner for søvn og oppvåkning.
Idag blir en spesielt krevende dag, middag og gaveåpning hos søster med fam gjør at jeg til en viss grad blir nødt til å stokke om på når jeg sover. skal melde om suksessen ved dette senere.

Dag 9/1:
26. desember 2009 kl. 15:36
Etter 3 dager med en helt ubrukelig søvnrytme fant jeg ut at det ikke kunne fortsette sånn. Kroppen klarte det ikke og det var ikke noe poeng i å fortsette som det gikk. Så da jeg idag våknet etter å ha oversovet igjen, bestemte jeg meg for å tilbakestille søvnen. Jeg har nå sovet i 9 timer, kroppen er uthvilt, og jeg har lært mye. Nå begynner jeg på "nytt" og denne gangen blir det ikke noe oversoving.

Dag 11:
28. desember 2009 kl. 14:45
Foreløpig går det bra, lagt om helt på hvordan ting gjøres og skal se om jeg finner en klokke til idag, den ene på 113 decibel kommer til å svikte meg igjen snart (og det sier sitt). Jeg må også prøve å finne noe genialt til å vekke meg hvis jeg skulle duppe av sittende. En venn eller et sånt tv-shop belte som sender små støt kontinuerlig hvis magemusklene slapper av f.eks.

28. desember 2009 kl. 22:12
Sovna sittende igjen, På den positive siden våkna jeg ihvertfall på en måte da jeg skulle (22:10).

Dag 12:
29. desember 2009 kl. 10:25
melder om første erindring av drømming Søvnblokka klokka 10. veldig vag drøm samtidig som de 20 minuttene jeg sov føltes ut som veldig lenge. Nå går det riktig vei her.

29. desember 2009 kl. 19:02
Ting går mer etter skjema nå. 20-minutters hvilene føles veldig lange, og i de to siste lurene har jeg våkna etter 5-10 minutter og lurt på hvorfor jeg ikke våkna da klokka ringte, for så å sove videre når jeg har sett på klokka og blitt enig med meg selv om at ting var som de skulle. Nå føler jeg meg heller ikk...e nevneverdig trøtt og lurer stadig på om jeg kommer til å være trøtt nok til å få sove klokka 10

Dag 13
:
31. desember 2009 kl. 00:33
Ting begynner å skje: Når det nærmer seg sovetid er det som om en bryter blir slått av i kroppen og jeg blir på en spesiell måte trøtt, en redusert følelse som ikke går over før jeg har sovet, men foreløpig fungerer jeg helt fint når jeg pusher sovetiden litt.
Men hva mer er at jeg nå har et lite overskudd på søvn, så det er ikke alltid jeg sovner med en gang jeg legger meg ned. Men det forekommer en merkelig sensasjon når jeg holder øya lukka og venter. Etter en kort stund går jeg inn i en slags transe. Veldig behagelig følelse. Og det merkelige er at jeg ligger der våken og tenker, og så blankes det helt ut når jeg går inn i transen, jeg er fremdels våken, men det føles ut som om jeg sover, og det føles som om jeg ikke hadde klart å åpne øynene om jeg prøvde (fra å i utgangspunktet ikke være trøtt) og så kan jeg halvveis tenke videre mens det fremdeles er blankt. spennende og som sagt; behagelig.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Drømmegutten

Drømmegutten

22, Oslo

Jeg heter da Trond-Erik og er antageligvis et av de mest frisinnede personene du kommer til å møte. Jeg har prøvd å sove flerfasisk siden 18. desember 09 og her kan du lese om min kamp og mitt liv med polyfasisk søvn, og tidvis andre frisinnede tanker og idéer.

Kategorier

Arkiv

hits