Dag 6

23. desember 2009 kl. 04:33
Hjernen min skriker etter søvn. Det går ikke lange tiden uten mentalt arbeid før den prøver seg på shuteye. Bare 1:20 til søvnblokken jeg er mest spent på. (06-blokka) Vil jeg våkne når jeg skal, mon tro...?

23. desember 2009 kl. 06:56

Melder om at livet i øyeblikket er en kamp for å holde seg våken, hodet er tankeløst med mindre jeg anstrenger meg for å få det til jobbe (mer enn normalt). Jeg hadde håpet at jeg skulle drømme litt i søvnblokken klokka 6, men sånn ble det ikke. Trøsten er at jeg tror det ikke kan bli stort verre. Håper på noen fnugg av drømmer klokka 10 og i mellomtiden holder jeg meg fysisk igang ved å rydde rom og ta noen telefoner.

23. desember 2009 kl. 10:53
Resultat per se: Null balanse, null koordinasjon, (Jeg sleit med å få med meg en bolle med frokostblanding opp trappa uten å søle) Litt trøtt og generelt føles det ut som om hjernen er i en mixmaster. Tror det nærmer seg kneika nå.

23. desember 2009 kl. 15:38
det forekom nettopp noe merkelig, hjernen min "vant" i søvnblokka klokka 14. Jeg våkna etter å ha sovet rett i underkant av 90 minutter, helt svimmel og ør, og det jeg så var hundretusen-vis av bittesmå vinduer i gult og blått som nekta å fjerne seg. Men hva har skjedd i hodet mitt?

i utgangspunktet så skulle det visstnok ikke være noe problem å sove mer enn 20 minutter, så lenge man ikke overstiger 90min, for det er da i vanlig søvn man går over til REM, det jeg sulter hjernen min for sånn som det er nå, hvor målet er at den skal gå umiddelbart inn I REM og gi meg 20Min rem søvn hver gang jeg sover istedenfor å kaste bort 90 minutter for å få det samme, var hjernen min så klar for REM søvn nå at den kan ha gått litt bort fra mønsteret? Kan jeg ha drømt noe selv om jeg ikke husker det? Jeg føler meg mindre trøtt, men jeg føler meg også merkelig og tom, ikke tomhet som i at disiplinene bukka under på ny, men det var noe rart med søvnen, jeg tror ikke jeg sov REM, og uansett så er neste lur klokk 18. Kanskje denne lille oversovinga gjør det lettere å holde seg våken.

jeg er stadig ufokusert, ukoordinert, ubalansert og fjern, og jeg kjenner at hjernen ikke vant dette slaget. Det virker som det bare ble kroppshvile, noe som i grunn er like greit i og med at øynene er mindre blodskutte nå etc. Bakdelen er at jeg nå har litt hodepine. Melder tilbake etter søvnblokken 18 for å se om det skjedde noe annet.

23. desember 2009 kl. 23:56
Idag kan man si at alt som kunne gå galt, gikk galt, på en måte. først ble det 90 min søvn klokka 2. Så ble det 90 min søvn klokka 6. Og så last but not least, 90 minutter til klokka 10. I teorien så skulle jeg ikke ha fått noe REM søvn av det, men det kan virke som jeg har fått det allikevel. Det merkelige er at jeg ikke kan huske å ha våknet da jeg skulle, selv om vekkerklokka har blitt fikla med.
Men prosjektet fortsetter til jeg enten dør naturlig, selvhjulpet, eller lykkes. Må bare gå mer drastisk til verks når det gjelder oppvåkning.

On a side note, føler jeg meg mindre sliten nå, fortsatt trøtt, og delvis ukoordinert + the works, så bare jeg fuckings klarer å våkne etter 20 minutter igjen så tror jeg det burde gå bra.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Drømmegutten

Drømmegutten

22, Oslo

Jeg heter da Trond-Erik og er antageligvis et av de mest frisinnede personene du kommer til å møte. Jeg har prøvd å sove flerfasisk siden 18. desember 09 og her kan du lese om min kamp og mitt liv med polyfasisk søvn, og tidvis andre frisinnede tanker og idéer.

Kategorier

Arkiv

hits