Krype til korset, for better or worse.

Jeg har nå være hel/delvis på ubermans polyfasiske søvsystem i halvannen måned, og da det er svært irriterende å oppdatere hvordan ting går og har gått på facebook, har jeg nå endelig opprettet en blogg til tross for at jeg egentlig bestemte meg en gang i tiden for aldri å blogge. Det er heldigvis en sunn ting å være i stand til å ombestemme seg. men som en del av kompromisset kommer jeg nok hovedsakelig til å oppdatere med korte innlegg.

Her kan de som er interesserte i å lese om, eller prøve dette selv få tips, hovedsakelig do's and don't's, og de får et bilde av hvordan det fungerer i praksis for meg. I første omgang skal jeg overføre entryene fra facebook, og evt legge til litt mer hvis jeg husker. Selv om formålet i hovedsak kun er å formidle, og ikke å bli årets blogger, kommer antageligvis sidens layout til å bli bedre etterhvert.

Enjoy.

2 kommentarer

Karianne

17.mar.2010 kl.00:06

jeg har nå lest en del av innleggene dine, og syns at det virker spennende. Jeg har aldri hørt om det før og vil følge med videre på bloggen din for å lære mer om det. Også lurte jeg bare på: Hva studerer du? (hvis du har skrevet det så må jeg ha oversett det), og hvorfor begynte du med dette "prosjektet"?

Drømmegutten

17.mar.2010 kl.00:14

Karianne: Hehe, jeg studerer til å bli siviløkonom, det har jeg ikke nevnt noe om, jeg dedikerte derimot en helt innlegg bare til å forklare hvorfor jeg startet prosjektet, men ikke noe hat ute og går av den grunn:p Det er to hovedårsaker: Tiden jeg tjener og eksperimentet i seg selv, lære meg så mye som mulig på et område det er er forsket lite på. Og boy som det har ført til resultater så langt =) Men tiden er det viktigste. Det har vi så altfor lite av til å begynne med.

Skriv en ny kommentar

Drømmegutten

Drømmegutten

22, Oslo

Jeg heter da Trond-Erik og er antageligvis et av de mest frisinnede personene du kommer til å møte. Jeg har prøvd å sove flerfasisk siden 18. desember 09 og her kan du lese om min kamp og mitt liv med polyfasisk søvn, og tidvis andre frisinnede tanker og idéer.

Kategorier

Arkiv

hits